Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Stancescu M.P. Daniela Pfa
Membru Gratuit
5 stars: Exceptional 5.00 din 2 pareri
Lumanari premium parfumate Floral Harmony
90 lei
Brand
Votive
Cod produs
3874783832496
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Fructificati frumusetea naturii intr-o lumanare cu adevarat speciala - Floral Harmony. Aceasta lumanare simpla, dar rafinata, se transforma intr-o opera de arta autentica, imbogatita cu detalii florale si frunze delicate.

Atunci cand aprindeti lumanarea"Floral Harmony", veti fi imediat invaluiti de o armonie seducatoare de arome proaspete si dulci. Mireasma florilor proaspete si a frunzelor verzi va va purta intr-un calatorie relaxanta prin gradinile cu flori cele mai frumoase. Gasiti toate aromele aici: https://votive.ro/product/produse/lumanari-%20floral-harmony?limit=100

Fiecare lumanare "Floral Harmony" este unica, la fel ca si frumusetea naturii.

Ceara de soia de cea mai inalta calitate sustine arderea curata si uniforma. Cu o lumanare Floral Harmony in casa voastra, veti aduce natura mai aproape de sufletul vostru si veti crea o atmosfera reconfortanta si plina de prospetime.

Aceasta lumanare nu este doar un obiect de decor, ci si un cadou minunat pentru cei dragi. Ea aduce in casa bucuria si frumusetea naturii, imbinata cu eleganta lumanarilor noastre parfumate.

Transformati-va casa intr-un paradis floral cu "Floral Harmony". Comandati astazi aceasta lumanare parfumata handmade din ceara de soia si va veti bucura de prospetimea si armonia naturii in fiecare zi
Din Gura in Gura